Agenda

1 maart
Onafhankelijkheidsdag - Dan Nezavisnosti

Lees verder...

Bezoekersverkeer

Vandaag 83
Deze week 276
Deze maand 326
Sinds 08-2008 972697

Opleidingen
 

 

Bosnisch studeren op een universiteit of hogeschool

 

Wij streven er naar dit overzicht van universiteiten en hogescholen compleet te hebben. Weet u een universiteit of hogeschool waar Bosnisch gestudeerd kan worden die hier nog niet bijstaat? Neem dan contact met ons op.

 

Bosnisch studeren op een HBO of universiteit en er later je werk van maken is misschien wel de mooiste manier om met de taal bezig te zijn. Wil je Bosnisch op het hoogste niveau bestuderen, dan kun je terecht bij verschillende universiteiten. Bosnisch valt onder het containerbegrip 'Servokroatisch'.

 

 

RijksUniversiteit Groningen (RUG)
RUGIn Groningen is het mogelijk Slavische Talen en Culturen te studeren. De nadruk ligt hierbij op het Russisch. Vanaf het tweede jaar kun je naast of in plaats van Russisch voor Pools, Tsjechisch, Bulgaars, of Servokroatisch kiezen. Er is geen voorkennis van deze talen vereist. Na afronding van de bacheloropleiding kun je doorstromen in de master Slavische Talen en Culturen of de master Midden- en Oosteuropastudies.
Meer informatie RUG

 

Universiteit van Amsterdam
uvaDe Universiteit van Amsterdam biedt een bachelorprogramma Slavische talen en culturen aan. Vanaf het eerste jaar kies je een taal uit als hoofdrichting. Je kunt daarbij kiezen uit Russisch, Pools, Servokroatisch of Tsjechisch. Voorkennis van het Pools is niet vereist. Na het afronden van de 3-jarige bacheloropleiding kun je doorstromen in de eenjarige master Slavische talen en culturen. Je kunt ook kiezen voor het traject Oost-Europese studies van de master Europese studies.
Meer informatie UVA

 

Universiteit Gent
GentIn Gent is het mogelijk Slavische Talen en Culturen te studeren. De nadruk ligt hierbij op het Russisch. Vanaf het tweede jaar kun je naast het Russisch voor Pools, Tsjechisch, Sloveens, Servokroatisch of Bulgaars kiezen.
Meer informatie over Gent

 

 
Citaat van de dag

"De mens is de mens een wolf. " - Thomas Hobbes -
(1588-1679)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?

- - Afstandsonderwijs
- Zelfstudiepakketten
- Keuze uit tientallen talen