Agenda

1 maart
Onafhankelijkheidsdag - Dan Nezavisnosti

Lees verder...

Bezoekersverkeer

Vandaag 9
Deze week 321
Deze maand 1774
Sinds 08-2008 986288

ContactTalennet Bosnisch is een onderdeel van Schoonekamp Tekst en Media.
Schoonekamp Tekst en Media staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties betreffende deze site? Dan kunt u ons e-mailen. Zie het mailadres hierbeneden.

 

FAQ
Wij krijgen vaak dezelfde vragen. Antwoorden op deze vragen hebben we geplaatst bij een FAQ (Veelgestelde Vragen). Er is een grote kans dat het antwoord op uw vragen hier bij staat.
Verder naar de FAQ....

 

Hoofdredacteur: Harmen Schoonekamp. Ik heb zelf een achtergrond in de Russische taal en ik werk als beëdigd vertaler Russisch, docent godsdienst en levensbeschouwing in het voortgezet onderwijs en zelfstandig docent aan de School voor Wijsbegeerte (ik geef cursussen en lezingen over godsdienst, filosofie, levensbeschouwing, Russisch en Russische cultuur).
De grote variatie aan talen die onze wereld rijk is heeft me altijd geboeid. Vanuit deze interesse ben ik met Talennet begonnen, een reeks websites waar je op eenvoudige wijze kennis kunt maken met een vreemde taal.
De vertalingen Bosnisch voor deze website zijn gemaakt door een vertaalbureau. Ik spreek zelf geen Bosnisch en kan helaas ook geen vertaling naar of uit het Bosnisch voor u maken.

 

Talennet is gevestigd in Doorn, in de Vruchtenwijk.

 

Hoofdredacteur: H.W. Schoonekamp
KVK-nummer: 08181802
BTW-nummer: NL129571404B01
Straat: Frambozenstraat 21
Postcode: 3941 LM
Plaats: Doorn (Gemeente Utrechtse Heuvelrug)
E-post: E-mail
Internet: www.talennet.nl/ / www.harmschoonekamp.nl/

 

 

 


Citaat van de dag

"Twee dingen zijn oneindig: het heelal en de menselijke stupiditeit, maar van dat eerste weet ik het niet zeker. " - Albert Einstein -
(1879-1945)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?